Het landschap is als een lichaam: met borsten, billen, monden en buiken. Inspiratie vond ik in Frankrijk, Engeland, Nederland en in de landschappen in mijn dromen.

uit 2001 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rots van Prades

2002

Schilderend vanuit een berghut zie ik de rots van Prades (Frankrijk)

L'Arbre d'Amour

2002

Opnieuw de Rots van Prades. Nu teruggebracht tot kleurvlakken en vormen.

Chanteuges, korenveld

2001

De lucht is dreigend en toch helder. De korenrollen lijken zwart. De kleuren van het landschap schreeuwen om aandacht. Het wil geschilderd worden.

De eenzame schaatser

2002

Het Nederlandse winterlandschap met laaghangende zon en een roze streep aan de horizon. Het silhouet van een schaatser. De prijs is inclusief een zilverkleurige lijst met glas.

Vuur in de Woestijn

2006

Een gouden woestijn met een helder blauwe lucht. Zijn er gekleurde strepen of is het een Fata Morgana? Het vuur lijkt zwart, als je goed kijkt is het rood.

Complex Mardi

2001

Het is warm, het korenveld is geler dan ooit. Heel in de verte zijn de Pyreneeen te zien. Een vliegtuig heeft een witte streep in de lucht gezet. In de boerderij woont een vriendin.

Hameau de la Pene

2001

Een roze lucht Een geel korenveld Een soezende boerderij in de namiddag.

Toscane

2010

Wat is Toscane nog meer behalve een groene vlakte, een groepje pijnbomen, een heuvelrug in de verte en een oude boerderij met een rood dak? ook met een grijze lucht blijven de kleuren helder.

Auvergne I

2001

Deze berg in de Auvergne is sur place geschilderd:eerst is aquarel aangebracht, daarna zijn de lijnen in zwart met inkt getrokken, met een stokje dat daar op de grond lag.

Auvergne II

2001

Dit schilderij is met inkt en aquarel vervaardigd. Inclusief een brede gele houten lijst met glas ervoor. Inclusief lijst is het formaat 48x63 cm